Reviews en ervaringen van klanten en cliënten over Rob Kelder

Een gezamenlijk helder beeld van de vraagstelling, een wederzijdse 'klik' en de wil om te veranderen bepalen in hoge mate het eindresultaat. Daarom staan we bij de intake hier uitgebreid bij stil. En wat zijn dan de behaalde resultaten? Onderstaand staan cliëntervaringen over de begeleiding bij coaching en de diverse therapiesoorten, zoals psychotherapie, hypnotherapie, gezinstherapie enb relatietherapie. Alle ervaringen zijn geannonimiseerd. 

Reviews Psychotherapie

Review Psychotherapie

"De gesprekken met Rob zijn door zijn inlevingsvermogen en humor plezierig en effectief. Rob is 'to the point' en legt door vragen de vraagstukken bloot en helpt bij het in kaart brengen. Mijn spanningen zijn weg, ik heb weer contact met mijn gevoel en ben weer in balans!"

Lees meer: Reviews Psychotherapie

Reviews Coaching

Review Coaching

"Ik startte de eerste sessie met nogal wat weerstand. Die ebde snel weg. Rob bleek een ècht goeie coach: authentiek, veelzijdig deskundig, geen ‘kunstjes’ en, vooral belangrijk, doorzag onmiddellijk mijn ‘kunstjes’. Het vertrouwen ontstond om ècht te kunnen werken met elkaar. Gaandeweg het traject besefte ik hoe ik mezelf vastzette. "

Lees meer: Reviews Coaching