Stress en Burnout

Burnout Stress Overspannen

Een beetje spanning is nuttig, maar wanneer de spanning niet verdwijnt, wordt het ongezond. Veel mensen hebben last van stress, overspannenheid en burnout. Deze klachten zijn heel goed te behandelen.

Paniek

Paniek

Paniek doet je duizelen. Je voelt de aanval opkomen. En wat je ook doet, je krijgt er maar geen vat op. Het duizelt, je zweet en je lijf voelt naar. Paniekklachten zijn gelukkig goed behandelbaar.

Depressief

Depressief

Sombere gevoelens, nergens zin in en niets is meer leuk. Een zware deken ligt over je heen. Een depressie. Gelukkig is daar wat aan te doen.

Bore-out

Boreout

Je verveelt je rot, je bent moe en ongeconcentreerd. Verveling op je werk kan leiden tot stress, frustratie en depressieve klachten. Tijd voor meer voldoening? Tijd voor actie!

Migraine

Migraine

Het liefst begraaf je jezelf en wil je geen prikkels aan je hoofd. Wanneer je regelmatig last hebt van migraine aanvallen, voel je je flink beperkt. Gelukkig is er naast medicatie nog meer tegen te doen. 
 

Relatieproblemen

Gezin Relatietherapie

Een relatie hebben is werken, investeren en onderhouden. Problemen in een relatie en binnen een gezin hebben we allemaal wel eens, maar wanneer een probleem jullie relatie lijkt te ontwrichten, is het tijd voor actie.

Trauma

Trauma

Trauma kan ontstaan na een heftige gebeurtenis, of een langdurige nare situatie. Schiet jij soms in de reactie van vechten, vluchten of bevriezen? Je kunt dit aanpakken!

Rouwverwerking

Rouwverwerking Verliesverwerking

Overlijden, scheiden, lichamelijk gemis of verandering van werk. Iedereen beleeft verlies op zijn eigen manier. Ik help je om je rouwproces in kaart te brengen en maak je wegwijs in jouw woud van emoties en gevoelens.

 

Angst

Angst

Bang zijn we allemaal wel eens, maar wanneer angst je gaat belemmeren in je dagelijkse leven, dan is het niet meer productief. Angst heeft een oorzaak en ik help je om die te vinden.

Zingeving

Zingeving

“Is dit de partner, het werk, het leven dat ik wil? Deze vraagstukken komen ook voor bij de overgang naar een andere levensfasen. Niet alle levensfasen zijn even eenvoudig. Soms is het handig om hulp hierbij te krijgen.