Coaching - Rob Kelder

Coachingsvormen

Coaching is een begeleidingsvorm voor zowel individuen als groepen. Bij coaching wordt je gestimuleerd om zelf tot inzichten, oplossingen en actie te komen. De coach begeleidt hierin, maar jij doet het. Hierdoor leg je zelf de basis voor een duurzame verandering. Een aantal belangrijke uitgangspunten zijn dan ook evenwaardigheid en de wil om aan te pakken. Vooraf stellen we de doelen vast en soms beschrijven we dit in een opdrachtformulering. Eén van de doelen is vaak het vergroten van de effectiviteit, maar steeds vaker wordt ook het beleven van meer plezier genoemd.

 

Wandelcoaching

Wandelcoaching

Lekker wandelen in de natuur en het voeren van een goed gesprek is de kracht van wandelcoaching. Steeds meer mensen willen onthaasten, buiten zijn, duurzaam leven en tot hun ‘ware natuur’ komen.  Met wandelcoaching wordt je letterlijk in beweging gezet je ademt de frisse lucht in en laat de elementen op je inwerken. In de gesprekken werken we aan jouw vraagstelling. De natuur gebruiken we als een bron van wijsheid, kracht  en creativiteit. Door gelijktijdig te lopen en te praten worden hoofd en lijf met elkaar verbonden waardoor ons denken en gevoel op elkaar afgestemd raken. Het resultaat: heldere inzichten, meer energie en ontspanning. 

We kunnen wandelen in het Amsterdams Waterleidinggebied, het strand tussen Noordwijk en Zandvoort, of een gebied dat we samen uitkiezen. Onderstaand drie wandelvormen die in onderling overleg op maat gemaakt kunnen worden.

Ontdekkingstocht

Dit is een korte coachingswandeling van 2 uur. Na aanmelding maken we een afspraak voor een datum en tijd om het Amsterdams Waterleidinggebied in te gaan. Daar gaan we op ontdekkingstocht naar jouw vraagstellingen, of voor het opdoen van nieuwe energie en inzichten. 

Kosten: € 200,-

Zoektocht

Dit is een intensieve coachingswandeling van 4 uur. Na aanmelding volgt een korte via email of telefonisch en plannen we een datum en locatie waarop we op zoektocht gaan. Tijdens de lunch evalueren we en bezien wat de zoektocht ons gebracht heeft en welke gebieden nog onbetreden zijn. Je ontvangt nadien een kort verslag met handreikingen voor de resultaten die je wilt behalen. 

Kosten: € 475,-

Pelgrimstocht

Dit is een reeks van coachingswandelingen waarin we met een groep onderweg gaan. Afhankelijk van de grootte van de groep gaan we met meerdere coaches op pad. We begeleiden de deelnemers naar hun ‘ware natuur’. Als de deelnemers collega’s zijn kan ook de natuur van de organisatie of de samenwerking onderzocht worden. Vervolgens wordt onder begeleiding stappen gezet in de richting van het gewenst doel. De pelgrimstocht brengt ons langs diverse plekken waarbij de reis zeker zo belangrijk is. 

Kosten: op aanvraag.

 

Thema’s bij wandelcoaching kunnen zijn:

1.  Ontdekken van je levensdoelen, passies en talenten
2.  Verwerken van verlies (relatie, overlijden, baan)
3.  Verbetering van relaties in privé en werk
4.  Stressmanagement, re-integratie en herstel
5.  Opdoen van inspiratie en creativiteit
6.  Verbetering van eigen kwaliteiten

 

Lees ook:
Persoonlijke coaching
Functionele coaching
Executive coaching