innerChi   |   psychotherapie, hypnotherapie en coaching

innerChi biedt psychologische zorg in de vorm van analytische therapie, psychotherapie, hypnotherapie en coaching. Ik behandel individuen, stellen en gezinnen in het Nederlands, Auf Deutsch en in English.  

Therapie en coaching zijn beide manieren om aan jezelf te werken. De eerste stap zetten, is soms lastig. Ervaring leert dat nadat je de eerste stap gezet hebt, het eigenlijk heel gewoon is. Sommige mensen willen met een acuut psychisch vraagstuk aan de gang, andere zien coaching en therapie als een vorm van zelfonderhoud. In beide gevallen neem je zelf initiatief om te zorgen dat de kwaliteit van je leven en je eigen mogelijkheden beter worden.

 

Rob Kelder

Rob Kelder 201

Vanaf 2006 ben ik full time psycholoog in Hillegom. Ik geef diverse vormen van psychotherapie en hypnotherapie. Daarnaast verzorg ik al veel langer coaching voor individuen en bedrijven in heel Nederland. Ik heb een achtergrond op het snijvlak van zorg en ondernemingen. Meer over mijn opleidingen, achtergronden en beroepsverenigingen klik hier.

Therapie en Coaching

Soorten therapie   Soorten coaching
De vorm van de therapie hangt af van jouw vraagstuk, wat er is gebeurd en wat bij jou werkt.    Coaching wordt verzorgd op de locatie van innerChi in Hillegom, op de klantlocatie of een andere afgesproken plek in Nederland en soms in het buitenland. Diverse bedrijfsartsen verwijzen actief door. Meer informatie voor bedrijven treft u hier aan.
Informatie soorten psychologische therapie
Analytische therapie
Hypnotherapie
EMDR
Psychotherapie
Gezinstheapie en relatietherapie
Rouwverwerking en verliesverwerking
  Persoonlijke coaching
Functionele coaching
Executive coaching
Wandelcoaching

 

Clientervaringen

Gelukkige Vrouw2

 

"De gesprekken met Rob zijn door zijn inlevingsvermogen en humor plezierig en effectief. Rob is 'to the point' en legt door vragen de vraagstukken bloot en helpt bij het in kaart brengen. Mijn spanningen zijn weg, ik heb weer contact met mijn gevoel en ben weer in balans!"

Doorverwijzing

Je kunt zonder doorverwijzing van de huisarts met de therapie, coaching of persoonlijke begeleiding starten. Een aantal huisartsen
en bedrijfsartsen uit Hillegom, Nieuw Vennep, De Zilk, Lisse, Alphen aan den Rijn, Bilthoven en Utrecht verwijzen actief naar de praktijk. 

Neem contact op

Heb je hulp nodig? Wil je de mogelijkheden bespreken? Of heb je advies nodig? Neem contact op!

 

Tijdens coronatijd open met inachtneming van de voorschriften. Neem direct contact op
Toggle Bar